Dacia Center Bredene en Group Vermeire Oostende ontvangt je in de beste omstandigheden
Is deze e-mail niet goed leesbaar? Open de online versie.
Dacia ontvangt je in de beste omstandigheden
Hallo,
Op maandag 11 mei openden de showrooms en werkplaatsen van Dacia Center Bredene en Group Vermeire Oostende weer hun deuren voor je. En natuurlijk stellen we alles in het werk om je in de beste omstandigheden te ontvangen: we volgen de hygiënevoorschriften van de overheid tot in de puntjes.

Waarom je je Dacia-verdeler ook bezoekt (onderhoud, levering van je nieuwe auto, bezoek aan de showroom enzovoort), je kunt helemaal gerust zijn. Alle voorwaarden zijn vervuld om je veiligheid op onze locaties te garanderen. Onze medewerkers dragen maskers en respecteren de regels van social distancing, de tentoongestelde modellen en de toonbanken worden regelmatig ontsmet, in de wachtruimtes staat handgel klaar, je wagen wordt voor en na alle werken ontsmet ...

Maak zeker een afspraak voordat je een bezoekje brengt, zodat je verdeler je persoonlijk kan ontvangen.

We zijn verheugd je opnieuw onze service optimaal te kunnen aanbieden , van een onderhoudsbeurt voor je huidige wagen tot het bestellen en leveren van je nieuwe Dacia. Blijf je liever thuis, maar heb je hulp nodig? Dan staan onze teams ook online klaar om je op afstand te helpen.
Ons een bezoekje brengen?
Hoe worden de verkoop- en naverkoop concreet georganiseerd? Hier vind je een overzicht van de maatregelen die we nemen om je bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

  Meer informatie  >  
Reiniging van je airconditioning
We reinigen en ontsmetten je airconditioning om te voorkomen dat ongewenste micro-organismen zich kunnen vermenigvuldigen. Zo elimineren we bacteriën en eventuele virussen tot wel 99,99%.

  Je airco ontsmet  >  
Anti-allergene interieurfilter
Leve de lente! Maar helaas duiken ook de allergieën op. Daarom stelt Dacia je de anti-allergene interieurfilter voor.

  Weg met pollen  >  
Tijd voor zomerbanden
Zomerbanden voor je auto zijn geen formaliteit, maar een kwestie van veiligheid. Heb je de kans nog niet gehad om je winterbanden te vervangen? Maak dan snel een afspraak.

  Vervang je banden  >  
Dacia wordt 15 jaar
Hoe kan je dat beter vieren dan met een nieuwe beperkte serie Anniversary en verjaardagscondities op het hele gamma!

  Profiteer ervan  >  
Maak een afspraak

Wij kijken er alvast naar uit om je weer in onze garages en showrooms te zien. Maak dus snel een afspraak! Zo kan je verdeler je persoonlijk ontvangen.

  Contacteer ons  >  
Tot gauw !
DCC-LOVE
Dacia Social